OSUMNJIČEN JE 41-GODIŠNJAK

Razbijao po obiteljskoj kući, u Crikvenici u kafiću ukrao novčanik 23-godišnjakinji. Ide na sud

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Zbog počinjenja kaznenih djela krađe i oštećenje tuđe stvari, osumnjičeni 41-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu

Podnošenjem kaznene prijave protiv 41-godišnjeg hrvatskog državljanina za počinjenje dva kaznena djela dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica.

Sumnjiči se da je krajem travnja ove godine u ugostiteljskom objektu na području Crikvenice otuđio novčanik s dokumentima i novcem 23-godišnje hrvatske državljanke te joj krađom počinio materijalnu štetu od oko 350 eura.

Osim toga, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 41-godišnjak tijekom travnja i svibnja ove godine na području Vinodolske općine oštetio i dijelove obiteljske kuće u vlasništvu 65-godišnjeg hrvatskog državljanina. Počinjena materijalna šteta cijeni se na najmanje 1800 eura.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, oštećenje tuđe stvari i krađe, nakon završenog istraživanja je osumnjičeni 41-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari