KAZNENO PRIJAVLJEN

RAZBIO JOJ I AUTO! Nametljivi muškarac (48) s bakarskog područja uznemiravao žensku osobu na gnjusan način

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičeni 48-godišnjak je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku

Podnošenjem kaznene prijave dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.

Sumnjiči se da je počinio kaznena djela oštećenje tuđe stvari i nametljivo ponašanje. Naime, tijekom 3. i 4. svibnja u Rijeci je oštetio osobno vozilo, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 42-godišnje hrvatske državljanke, i time joj izazvao materijalnu štetu od dvije tisuće eura.

K tome je utvrđeno kako je proteklih mjeseci, u razdoblju od prosinca prošle godine do 4. svibnja ove godine učestalo uznemiravao 47-godišnju hrvatsku državljanku pozivima i porukama uvredljivog sadržaja sa svog mobitela.

Oštećenica je prekinula sve kontakte s njim i blokirala telefonske kanale u veljači ove godine, ali on je nastavio sa skrivenog telefonskog broja slati pogrdne i prijeteće joj poruke koje su kod 47-godišnjakinje izazvale osjećaj tjeskobe i straha za vlastiti život.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedena je i pretraga doma kojim se 48-godišnjak koristi na širem području Bakra gdje su pronađene dvije zračne puške, a koje je osumnjičenik posjedovao bez propisane dozvole pa je prekršajno sankcioniran i novčano kažnjen u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 48-godišnji osumnjičenik je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari