REZULTATI OČEVIDA Evo kako je došlo do tragične nesreće kod Selca

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

69-godišnjem vozaču Fiat dobla pružena je liječnička pomoć na mjestu prometne nesreće, gdje je nažalost i preminuo

Na mjestu prometne nesreće koja se dogodila u petak 22. veljače oko 7.20 sati na jadranskoj magistrali kod Selca policijski službenici crikveničke policije obavili su očevid.

Očevidom je utvrđeno kako je 69-godišnji vozač upravljao vozilom Fiat doblo, riječkih registracijskih oznaka krećući se iz smjera Rijeke prema Senju.

Ispred njega se kretalo osobno vozilo marke Dacia, smanjujući brzinu kretanja zbog teretnog vozila ispred koje je skretalo udesno. Vozač Fiat dobla je uslijed nedovoljnog razmaka udario u stražnji dio Dacie, a zatim i u teretno vozilo marke Man s priključnim vozilom marke Schmitz, koje se kretalo iz suprotnog smjera. Uslijed udara Fiat doblo se odbio unatrag te udario u drugo osobno vozilo koje se prethodno kretalo iza njega.

69-godišnjem vozaču Fiat dobla pružena je liječnička pomoć na mjestu prometne nesreće, gdje je nažalost i preminuo.

Od 7.20 sati promet ovom dionicom je bio u prekidu i preusmjeravao se na okolne ceste do 9.46 sati kada je otvoren promet u oba smjera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari