Strašna smrt kod N. Vinodolskog: Đulijano se penjao na dalekovod, mislio je da nije pod naponom?

U okolici Ledenica ima dosta dalekovoda za visoki napon, ali mnogi od njih su novi i nisu u funkciji

Još uvijek do kraja nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u polju u Ledenicama, naselju u zaleđu Novog Vinodolskog u petak navečer od strujnog udara poginuo 29-godišnjak. Prema riječima mještana, stradao je mladić iz romskog naselja Nova Krasa pored Novog Vinodolskog po imenu Đulijano, a njihove su pretpostavke da se po stupu penjao kako bi došao do kabela i zatim ih prodao, piše Novi list.

Naime, u okolici Ledenica ima dosta dalekovoda za visoki napon, ali mnogi od njih su novi i nisu u funkciji, odnosno još ‘preko’ njih ne idu žice jer su nanovo postavljeni i tek čekaju da uđu u funkciju. Na nesreću mladića, na stupu na koji se penjao kabeli su bili pod naponom.

Da je zaista stradali iz Nove Krase, te da se zove Đulijano, potvrdili su Novom listu i njegovi sumještani te članovi obitelji.

“Molim vas, ne mogu ništa govoriti, u šoku sam”, sa suzama u očima kazala je jedna od članica obitelji.

Policijski službenici iz Crikvenice, koji su proveli očevid, još uvijek ne daju informacije, a čeka se i službeno izvješće Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci gdje je tijelo nesretnog mladića nakon stradavanja završilo.

Vijesti.hr
Foto: Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari