NEMILI DOGAĐAJI U RIJECI

Riječane zaprepastio i ogorčio ružan incident: Nasilna žena jutros napadala građane, udarila je i dijete

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija je potvrdila događaj, u tijeku je policijska obrada slučaja

Danas ujutro oko 10 sati Riječane je zaprepastio i ogorčio nevjerojatan incident: u šetnji – ili bolje rečeno, pohodu – od Žabice do Brajde nasilna žena je nasumično napadala i udarala prolaznike!

Prema pričanju svjedoka koji se javio redakciji Riportala, osoba je napala i udarila najmanje 10 osoba. Među njima je, nažalost, bilo i jedno dijete!

“Otac djeteta je reagirao te ju je srušio na tlo ali je kasnije otišao kada je vidio da ta osoba nije baš u normalnom stanju. Kasnije je na mjesto događaja došla policija i privela ženu”, za Riportal je rekao svjedok događaja.

Iz policije su nam potvrdili intervenciju uz dodatak kako je ženska osoba koja je napadala građane trenutno na obradi u zdravstvenoj ustanovi.

“Osoba se nasilnički ponašala prema građanima i trenutno prikupljamo svjedočanstva kao i eventualne prijave oštećenih građana protiv osobe koja ih je napala”, rekli su Riportalu iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari