OGROMNA BRZINA

Riječanin 1. maja u centru grada Peugeotom jurio 104 km/h, uhvatio ga policijski laser

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riportal

U nedjelju, 1. svibnja u prometu evidentirana najveća brzina od 104 km/h u središtu Rijeke

Oglas

Na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske i prošlog vikenda su policijski službenici proveli pojačan nadzor u prometu te pri tome evidentirali ukupno 198 prometnih prekršaja.

Od ukupnog broja prekršaja  42 se odnose na prekoračenje brzine, 20 je prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, a 19 nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i osam prekršaja nepropisnog korištenja mobitela.

Osim navedenih, zabilježena su i tri prekršaja upravljanja tehnički neispravnim ili neregistriranim vozilom te po jedan prekršaj upravljanja vozilom u vrijeme važeće zabrane upravljanja i prije stjecanja prava na upravljanje te ostala 104 prometna prekršaja.

Najveća brzina od 104 km/h evidentirana je u nedjelju, 1. svibnja u Rijeci u središtu Rijeke u Zvonimirovoj ulici. Policijski službenici prometne policije su u 19.11 sati laserskim uređajem evidentirali brzinu osobnog vozila marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin, na mjestu gdje je ograničenje kretanja 50 km/h.

U skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, zbog počinjenog prekršaja 44-godišnji vozač je novčano kažnjen s 3000 kuna i izrečena mu je mjera zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije na rok od mjesec dana.

Exit mobile version