JADIKOVAO, KUMIO I MOLIO

Riječanin (65) ostao bez vozila: Nevjerojatno je kakvu mu je priču prodao prevarant (43)!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Hrvatski državljanin u dobi od 43 godine kazneno je prijavljen zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijevare, krivotvorenja isprave i krađe

Kriminalističko istraživanje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

“Sumnja se da se početkom srpnja ove godine javio na internetski oglas vezano za kupnju osobnog vozila te stupio u kontakt s prodavateljem, 65-godišnjim hrvatskim državljaninom. Vozilo je preuzeo u dobroj vjeri na području Rijeke, bez da su prethodno sklopili kupoprodaji ugovor. Nedugo potom lažnom pričom o smrti bliske osobe doveo je u zabludu prodavatelja te ga naveo da mu vrati predujam, uz obećanje da će mu u roku desetak dana platiti cjelokupan iznos, a što do sada nije učinio.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Isto tako, policija ga sumnjiči da je u drugoj polovici srpnja iz ugostiteljskog objekta na području Viškova otuđio naručenu hranu te prijenosni metalni roštilj s pripadajućim posudama i priborom.

Kaznenim djelima oštetio je 65-godišnjeg hrvatskog državljanina i tvrtku iz Viškova za sveukupno oko 1.500 eura.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari