Riječanka skrivala ovršeni auto i zaradila kaznenu prijavu

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Osumnjičena je za povredu tuđih prava. U dva navrata 2012. i 2018. godine osumnjičena je skrivanjem osobnog vozila, koji je bio predmet ovrhe, onemogućavala provođenje ovrhe donesene Rješenjem o ovrsi Općinskog suda u Rijeci

Policijski službenici Službe za gospodarski kriminalitet Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povrede tuđih prava.

Policija ju sumnjiči da je u dva navrata 2012. i 2018. godine skrivanjem osobnog vozila, koji je bio predmet ovrhe, onemogućavala provođenje ovrhe donesene temeljem Rješenja o ovrsi Općinskog suda u Rijeci.

Osumnjičena je predmetno vozilo i nedozvoljeno koristila tijekom 2018. godine, kako bi onemogućila namirenje vjerovnika bankarske institucije sa sjedištem u Zagrebu u potraživanju zaostalih njezinih kreditnih obveza.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv osumnjičene 65-godišnjakinje policija je podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari