TRAŽI SE BEZOBZIRNI VOZAČ

Riječanka uputila apel: “Tražim vozača koji je autom prešao u suprotni trak i pobjegao s mjesta nesreće!”

Foto: Facebook/D.D.S.Problemi u prometu Rijeka i okolica

U nedjelju 18. srpnja na području Preluka dogodila se teža prometna nesreća koju je, čini se, izazvao vozač nepoznatog automobila koji je prelaskom u suprotni trak izazvao nesreću

No nakon toga nije se zaustavio provjeriti ima li ozlijeđenih i kakva je šteta nastala nakon njegove krajnje neoprezne vožnje. Nasuprot tome, stisnuo je gas i pobjegao!

Revoltirana takvim postupkom za sada nepoznatog vozača, Riječanka kojoj je u nesreći uništen automobil uputila je apel putem društvene mreže.

U “riječkoj” Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica objavila je apel kojeg prenosimo u cijelosti:

“Molim ljude koji su svjedočili ovome dana 18.07.2021. oko 20 sati na Preluci da mi se jave u inbox zbog rasvjetljavanja događaja i pronalazak auta koji je iz suprotnog smjera prešao u suprotnu traku i pobjegao. Isto tako od srca se zahvaljujem svim dobrim ljudima koji su stali, pitali jesam li dobro, nudili pomoć. Također se zahvaljujem muskarčini na gasu koji me ozlijeđenu ostavio u autu i pobjegao. Pravi si muškarac, molim te nemoj se više razmnožavati. Usput, ako čitaš ovo, samo za info, postoje kamere u blizini koje su te snimile.”, napisala je ogorčena vozačica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari