NESTALO U TRENU

Riječanki ukraden bijeli Golf 6, novčanik i mobitel. Pomozite joj ako ste vidjeli automobil ili znate nešto o ovome!

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Krađa automobila se dogodila u četvrtak navečer, u razdoblju od 20.30 sati do 21.30 sati u Kastvu kod Šporove jame, na okretištu autobusa

Oglas

Riječ je o automobilu Golf 6 bijele boje, tablica RI 771 TC. Pored toga, nesretna žena je ostala i bez novčanika i mobitela.

“Ne znam kolika je vjerojatnost da se auto pronađe ali molim vas, ako slučajno negdje vidite auto s ovim registracijskim oznakama, da javite meni i policiji… Puno hvala.”, uputila je Riječanka apel javnosti putem društvenihmreža i medija.

A kako je došlo do ove krađe, objašnjava sama:

“Uzeli su mi sve te stvari iz torbe dok sam bila na treningu… Netko je ušao u zgradu gdje se trenira i uzeo sve to iz moje torbe. Također je ukraden i ruksak jedne djevojčice u kojem je bio mobitel i još neke njezine osobne stvari.”,

Okradena žena je događaj prijavila policiji odnosno podnijela prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Ukoliko imate bilo kakvih saznanja ili korisnih informacija o ovom događaju, naša sugrađanka moli vas da to dojavite policiji.

O cijelom slučaju danas ujutro oglasili su se i iz Policijske uprave primorsko-goranske sljedećim priopćenjem:

“Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je jučer u večernjim satima iz prostorije sportskog objekta na području Kastva otuđio torbu u kojoj se nalazio mobitel i drugi predmeti te je potom iz druge torbe otuđio novčanik s dokumentima, mobitel i ključeve vozila. Osim toga, nepoznati počinitelj je otuđio i osobno vozilo marke Golf, bijele boje, riječkih registracijskih oznaka koje je bilo parkirano ispred sportskog objekta.”.

Exit mobile version