RUŽNA STRANA HRVATSKE: Luksuzni austrijski „Audi“ preko noći na parkiralištu na Krku ostao bez kotača!

Foto. facebook B. Mladenić

O događaju danas bruji cijeli Porat na Krku, a užarile su se i društvene mreže

Sve hrvatske ljepote i sva hrvatska gostoljubivost zbog nekolicine dugoprstića preko noći mogu pasti u drugi plan, a nekom turistu zagorčati život i donijeti mu bezbrojne probleme.

Loše dojmove iz mjesta Porat na Krku u konačnici će odnijeti i vlasnik luksuznog „Audija“ austrijskih registarskih oznaka koji je preko noći ostao bez sva četiri kotača na svome skupom vozilu. Netko bezobziran jednostavno je tijekom noći prionuo lopovskom poslu i vlasnika oštetio ne samo za poveći materijalni iznos, nego mu i godišnji odmor pretvorio u noću moru zbog ograničene pokretljivosti i potrage za kotačima odgovarajuće veličine koji su zacijelo vrlo skupi, a uvijek je i neizvjesno u vrijeme ovih ljetnih gužvi kojom brzinom i gdje će vlasnik automobila uspjeti nabaviti kotače.

Ovoj obitelji godišnji odmor u Hrvatskoj neće ostati u lijepom sjećanju, i ma koliko smo skloni opravdavati neke slične situacije tvrdnjama kako se slične ili iste stvari događaju i u drugim zemljama, ipak bi svi radije da se ovo – nije dogodilo! Jer, kad jednom pukne loš glas, i kada se počne širiti, teško ga je zaustaviti i nadomijestiti sa stotinu drugih dobrih vijesti…

Krčka policija je obavila očevid i intenzivno traga za počiniteljima ove teške krađe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari