DRAMA NA AUTOCESTI

SAČEKUŠA U SRBIJI Armadu na povratku iz Prištine napali maskirani huligani,ozlijedili vozača autobusa

Idi na originalni članak
Screenshot

Huligani su palicama napali hrvatske navijače i demolirali im autobus

Oglas

Kako Telegraf.rs saznaje, oko 4 sata na povratku u Rijeku s utakmice u Prištini, napadnuti su navijači Rijeke. U Srbiji su im razbijena stakla na autobusu na autocesti kod beogradskog predgrađa Grocke.

Na mjesto napada ubrzo je stigla i hitna pomoć, a prema izvještajima srpskih medija ozlijeđen je vozač autobusa.

Podsjetimo, oko 50 pripadnika Armade pratilo je Rijeku na startu ovogodišnje kampanje u Konferencijskoj ligi. Nogometaši Rijeke u gostima u Prištini svladali su kosovski Dukagjini 1-0 u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige.

Jedini pogodak u ovih 90 minuta Rijeka je postigla nakon pola sata igre, a strijelac je bio Niko Janković koji je slavio s Armadom koja je došla do Kosova autobusom.

‘Prava filmska sačekuša’

Kako piše telegraf.rs, navijači Crvene zvezde napravili su Riječanima pravu filmsku “sačekušu” na autocesti kod Grocke, a sve se odvijalo u četiri sata ujutro.

Jedan od svjedoka događaja rekao je da je više maskiranih osoba, koji su na sebi imali obilježja Crvene zvezde, blokiralo autocestu Niš-Beograd s nekoliko automobila. Potom su izašli iz vozila i onda je nastala prava drama. Bili su naoružani palicama i oštetili su autobus u kojem su se nalazili navijači Rijeke, članovi Armade.

Na autobusu je bilo više oštećenih stakala a vozač je zadobio ozljede – posjekotine na rukama i njemu je ukazana pomoć. Prema posljednjim informacijama nije bilo ozlijeđenih među navijačima.

Exit mobile version