Šefu kolodvora Škrljevo i dalje ugrožen život: navodno razgovarao na mobiteli i nije čuo signale upozorenja

Foto: Ilustracija

Okolnosti pod kojima se zbila nesreća još uvijek rasvjetljava policija zajedno s inspektoratom rada

52-godišnji Nikola Franjković, šef kolodvora Škrljevo, koji je prekjučer rano ujutro teško stradao u željezničkoj nesreći u blizini željezničke postaje Škrljevo, i dalje se nalazi u vrlo teškom stanju, piše Novi list.

Njegovo zdravstveno stanje je vrlo kritično, život mu je i dalje ugrožen te se u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a na Sušaku. Nesreća se dogodila u naletu putničkog vlaka čiji dolazak iz još uvijek nerazjašnjenog razloga nije čuo te je zadobio teški prijelom zdjelice, višestruke prijelome rebara, a tijekom hitnog operativnog zahvata morala mu je biti amputirana potkoljenica.

Policija rasvjetljava okolnosti pod kojima se dogodila nesreća, a dosadašnja saznanja ukazuju na to da je u trenutku nailaska putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Ogulin – Rijeka, šef kolodvora Franjković razgovarao na mobitel i da nije čuo signale upozorenja.

Cijela nesreća dogodila se izvan radnog vremena, odnosno na pruzi se nalazio prije početka radnog vremena, a čini se da je razlog njegova obilaska tog dijela pruge bila prije par dana prijavljena deformacija kolosijeka uslijed velikih vrućina.

Na policiji je da otkrije zašto nije čuo signale upozorenja, je li ga je previše zaokupio razgovor na mobitel, a za sada se to može samo pretpostavljati, piše Novi list.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari