POKUŠAO, NIJE USPIO: Želio se izvesti iz Hrvatske na GP Rupa pod zabranom upravljanja

Foto: Ilustracija

Tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 11 prometnih nesreća u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno

Riječ je o trojici vozača motocikla, vozaču i jednoj putnici iz osobnog vozila.

Od ostalih događaja u prometu iz Policijske uprave primorsko-goranske izdvajaju zatjecanje dvojice hrvatskih državljana u upravljanju osobnim vozilima unatoč izrečenoj zabrani upravljanja. Jednoga od njih zatekli su policijski službenici na graničnom prijelazu Rupa prilikom izlaska iz Republike Hrvatske.

Drugi vozač zatečen na području Jušića, a osim što je upravljao vozilom unatoč izrečenoj zabrani, utvrđena mu je i koncentracija alkohola od 1,73 g/kg.

Obojica vozača sankcionirana su zbog počinjenih prekršaja.

Jučer su na opatijskom području zabilježena i dva sudara vozila sa srnećom divljači na cesti i to na području Opatije i Veprinca.

U svezi toga iz Policijske uprave primorsko-goranske savjetuju vozačima pojačani oprez – posebice u jutarnjim i večernjim satima te na prometnicama izvan naselja zbog neočekivane pojave divljači.

Podsjećaju da ukoliko se utvrdi da je do naleta na divljač došlo zbog kršenja prometnih propisa ili neprilagođene brzine kretanja, vozač vozila koji sudjeluje u naletu na životinju na cesti odgovara prekršajno,

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari