KAZNENO PRIJAVLJEN

SERIJSKI KRADLJIVAC – GORIVA Policija pronašla 39-godišnjaka koji je na području Kraljevice i Bakra krao gorivo iz teretnih vozila

llustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL/

Policija 39-godišnjaka sumnjiči da je tijekom ove i prošle godine na području Kraljevice i Bakra, počinio više kaznenih djela provale u teretna vozila i radne strojeve iz kojih je otuđio gorivo

Policijski službenici II policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Sumnjiči se da je tijekom ove godine na području Kraljevice i Bakra počinio sedam kaznenih djela provalom u teretna vozila i radne strojeve iz kojih je otuđio gorivo. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je tri takva kaznena djela počinio i prošle 2019. godine na istom području. Spomenutim kaznenim djelima materijalno je oštećeno nekoliko hrvatskih građevinskih tvrtki za više desetaka tisuća kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 39-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari