SINOĆ NA PODVEŽICI: Maskirani razbojnik opljačkao poštanski ured!

SINOĆ NA PODVEŽICI: Maskirani razbojnik opljačkao poštanski ured!

Trgovine, kladionice, poštanski uredi… na širem području Rijeke sve su češće na meti razbojnika koji više ne biraju doba dana ili večeri kada će u svoje zastrašujuće pohode

Jedan takav dogodio se sinoć na Podvežici kada je oko 19.30 sati u poštanski ured u ulici Andrije Peruča ušao maskirani razbojnik koji je 41-godišnjoj djelatnici ureda zaprijetio oružjem i potom otuđio novac.

Sve se odigralo velikom brzinom, a šokirana djelatnica ureda pod prijetnjom oružjem razbojniku je predala nekoliko tisuća kuna nakon čega se maskirani uputio u nepoznatom pravcu.

Ozlijeđenih osoba nasreću nije bilo, a ovim je kaznenim djelom dioničko društvo sa sjedištem u Zagrebu oštećeno za nekoliko tisuća kuna. Ubrzo po dolasku na mjesto razbojništva policija je poduzela sve potrebne radnje kako bi se pronašli eventulani tragovi. Istraga je u tijeku a potraga za razbojnikom intenzivna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari