BILI SU UPORNI

ŠKURINJE ‘Rad’ u tandemu: Riječka policija uhvatila dvojicu 49-godišnjaka koji su počinili pet krađa u trgovačkom centru

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija dvojicu 49-godišnjaka sumnjiči da su tijekom 2021. godine, u trgovačkom centru u Rijeci u pet navrata počinili krađe različitih predmeta u vrijednosti oko 1320 kuna 

Dvojica osumnjičenika za počinjenje kaznenog djela krađe kazneno su prijavljeni nakon završetka kriminalističkog istraživanja koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

VIDEO DANA:

Spomenuti osumnjičenici, inače hrvatski državljani u dobi od 49 godina, sumnjiče se da su u razdoblju između 28. studenoga i 18. prosinca prošle 2021. godine, u trgovačkom centru na području Škurinja u Rijeci u pet navrata počinili krađe različitih predmeta u vrijednosti oko 1320 kuna.

Okončanim istraživanjem su 49-godišnji osumnjičenici za navedene krađe kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari