ZATOČIO STRANOG DRŽAVLJANINA

U Rijeci uhićen mladić koji je u opljačkao i maltretirao Kanađanina u pulskom hostelu. Istjerao ga golog na ulicu!

Ilustracija: Riportal

Kanađanin je navodno spavao te se probudio usred noći i vidio u sobi čovjeka kako kopa po njegovim stvarima

Tijekom noći sa subote na nedjelju 22-godišnjak je zatočio 36-godišnji Kanađanina koji je odsjeo u pulskom hostelu Antique. Nakon što ga je zlostavljalo, mladić ga je opljačkao ga prijeteći mu pištoljem.

Oba muškarca su, naime, boravila u istom hostelu, jedan kao turist, dok se za drugog zna tek da je otprije dobro poznat policiji, piše Glas Istre.

Kako neslužbeno doznaje spomenuti portal, Kanađanin je spavao, te se probudio usred noći i vidio u sobi čovjeka kako kopa po njegovim stvarima. Kad je lopov primijetio da se Kanađanin probudio, zaprijetio mu je pištoljem, vezao ga i, nakon što mu je uzeo mobilni telefon i bankovnu karticu, ostavio ga.

Oštećeni je muškarac uspio izaći iz hostela te je u potrazi za pomoći izašao na pulski Bulevar.

Vidno traumatiziran, polugol i bos, tek u gaćama i crnoj majici, stajao je na semaforu pored pulske pošte i molio prolaznike za pomoć.

Ruke su mu bile vezane i čvrsto stegnute telefonskom žicom. Ipak, jedna je Puležanka, koja se oko šest i pol ujutro vozila na posao, pomogla nesretnom strancu, pružila mu plahtu, pozvala policiju i čekala na njihov dolazak, piše Glas Istre.

Brzom reakcijom policije nasilnik je ekspresno uhićen na području Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari