BIZARNA NESREĆA

Slovenac koji se na zaobilaznici sudario “sam sa sobom” bio je pijan “k`o letva”; Pogledajte koja mu je kazna izrečena!

Foto: Facebook/Ž. Karlović/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Kažnjen je s 18.500 kuna

Danas, 10. srpnja na nadležni sud doveden je državljanin Slovenije, starosti 53 godine koji je jučer poslijepodne na autocesti A7 prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Po završetku prekršajnog postupka, presudom nadležnog suda proglašen je krivim te mu je izrečena novčana kazna u ukupnom iznosu od 18.500 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja osobnim vozilom „B“ kategorije na području Republike Hrvatske na rok od tri mjeseca.

Naime, spomenuti je jučer, 9. srpnja oko 14.50 sati upravljao osobnim vozilom marke Volkswagen i priključnim vozilom marke Hobby, slovenskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Hreljina prema Dragi.

Uslijed brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom te udario u zaštitne ograde s obje strane kolnika, a pri tom je došlo i do udara priključnog vozila u bočni dio Volkswagena.

Utvrđeno je kako je 53-godišnjak u trenutku prometne nesreće vozilom upravljao pri koncentraciji alkohola od 2,35 g/kg, a valjanost prometne dozvole priključnog vozila istekla je u siječnju ove godine.

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a prema prvim procjenama nastala materijalna šteta je u iznosu više tisuća kuna.

Zbog navedene prometne nesreće promet se navedenom dionicom autoceste odvijao otežano.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari