PROPAO IM POSAO

Mlade Brazilke “ordiniraju” po Jadranu; Naplaćivale 15 minuta 750 kn! Ali nakon greške, telefon nije prestajao zvoniti…!

Ilustracija

Inozemnim državljankama izdano je rješenje o povratku u njihovu domovinu

U zgradi u splitskom Spinutu u Splitu dvije mlade i lijepe Brazilke u dobi od 22 i 20 godina bavile su se prostitucijom. Kako piše Slobodna Dalmacija, na Instagramu su bile jako popularne, a usluge su naplaćivale 15 minuta 750 kuna, pola sata 1400 itd.

Da stvar bude interesantnija, Brazilke su označile svoju adresu na Google Mapsu, a onda je sustav tu njihovu adresu “prepoznao” kao adresu gospođe koja ima stvaran obrt u prizemlju zgrade gdje su djevojke otvorile nelegalni “obrt”, piše Slobodna Dalmacija.

Obrtnica je zbog toga izludila od silnih poziva, pa se čak i uplašila.

Novčana kazna i – deportacija

“Službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe, državljanke Brazila. Provedenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 22-godišnjakinja i 20-godišnjakinja na području Splita odavale prostituciji čime su ostvarile obilježje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su novčano kažnjene”, potvrdili su iz Policijske uprave.

VIDEO DANA:

Inozemnim državljankama izdano je rješenje o povratku u njihovu domovinu. “Tijekom prvih pet mjeseci ove godine na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske nismo evidentirali prekršaje iz članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, ističe policija a prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari