BEZ IKAKVOG RAZLOGA?

SLUČAJ U RIJECI Mladić (21) u autobusu sreo muškarca pa ga prebio na području Mlake

Foto: Riportal

Policija 21-godišnjaka sumnjiči da je prošli tjedan u Rijeci bez ikakvog razloga fizički napao i pri tome teško ozlijedio hrvatskog državljanina

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen 21-godišnji hrvatski državljanin pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

“Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je 2. studenoga na području Mlake u Rijeci, ničim izazvan i bez ikakvog razloga, fizički napao i pri tome ozlijedio hrvatskog državljanina kojega je prethodno sreo u gradskom autobusu. Ozlijeđenom mladiću je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka i dijagnosticirane su mu teške tjelesne ozljede.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 21-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari