NESREĆA U ČAKOVCU

Video | Šokantan video: Vozač udario osobu, nastavio voziti pa se sudario s drugim automobilom!

Nastavio je voziti, iako je pješak pao nakon sudara

Šokantna prometna nesreća dogodila se u Čakovcu.

Kamere su zabilježile trenutak kada je muškarac bočnim dijelom automobila udario 70-godišnjaka, a pritom je zahvatio i zid trgovačog centra. Nastavio je voziti, iako je pješak pao nakon sudara. “Vozač (48) u Čakovcu udario je pješaka (70), a potom se sudario s drugim automobilom”, priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

Kako piše Danas.hr  nije vozio sredinom prometne trake nego je na ravnom dijelu kolnika skrenuo na dio za pješake. Tada je bočnim dijelom automobila udario 70-godišnjaka, a pritom je zahvatio i zid trgovačog centra.

Nastavio je voziti, iako je pješak pao nakon sudara. Nije prilagodio brzinu te je već na idućem zavoju izletio izvan kolnika na travu, a vozilo se podiglo u zrak. Zatim je udario u bočni dio automobila kojim je upravljao Austrijanac (62). Oba vozila završila su na kolniku.

Ozlijeđeni pješak i 62-godišnji vozač prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec. Vozač koji je skrivio nesreću kasnije je također prevezen u bolnicu. Danas.hr neslužbeno doznaje da nije isključena mogućnost da je 48-godišnjem vozaču pozlilo, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari