KAZNENO PRIJAVLJEN

SPAS U ZADNJI ČAS! U Matuljima su stotine kila mesa mogle propasti zbog ove gluposti!

Foto: ILUSTRACIJA/Image-made-in-china.com

Tijekom istraživanja je otuđeni električni kabel pronađen i vraćen vlasnicima, a 52-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen za počinjenje krađe

Opatijska policija je po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila 52-godišnjeg hrvatskog državljanina poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Riječ je o krađi električnog kabela, a koju je osumnjičenik počinio 19. travnja na području Matulja. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je spomenuti kabel, dužine 20-ak metara, osumnjičenik demontirao i skinuo s parkirane hladnjače pune zamrznutih prehrambenih proizvoda, u vrijeme dok je ista bila priključena na fiksnu elektromrežu.

Materijalna šteta cijeni se na oko 2500 kuna, no, veća šteta za tvrtku sa sjedištem u Zagrebu je izbjegnuta jer su djelatnici uočili nakon kraćeg vremena da je kamion isključen iz struje. Tijekom istraživanja je električni kabel pronađen i vraćen vlasnicima, a 52-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari