JAKO NEUGODNO ISKUSTVO

Čitatelji upozoravaju: Riječkim plažama tumaraju manijaci; Slijede i uznemiravaju mlade djevojke!

Foto: Facebook - Riportal

“Riječkim” Facebook grupama kruži upozorenje na starijeg muškarca koji na riječkim plažama prilazi djevojkama, uznemirava ih i slijedi

“Možete li molim vas objaviti ovo kao upozorenje drugim roditeljima?”, započinje svoje obraćanje užasnuta majka djevojke koja je ovih dana doživjela izuzetno neugodno iskustvo zbog starijeg muškarca koji ju je praktički – progonio.

Njezino reagiranje prenosimo u cijelosti:

“Ja sam još uvijek izvan sebe od ljutnje i gađenja kada vidim kakvi manijaci šeću našim ulicama.

Ovaj je perverznjak danas oko 19.30 prišao mojoj kćeri (ima 17 godina) i počeo joj se nabacivati. Ona je sjedila na plaži, slušala muziku… a on, pedofil od 65-70 godina, joj je prišao i počeo je ispitivati je li sama, je li usamljena, čeka li nekoga…

Ona mu je rekla da čeka mamu, a on je nastavio pričati da je slatka i da mu se javi ako bude usamljena.

Kada se kćer ustala da se makne od manijaka, počeo ju je slijediti. Riješila ga se tek kad se priključila nekoj nepoznatoj ekipi i ispričala im što se upravo dogodilo. Uspjela ga je tad i uslikat.

Ja sam došla po nju par minuta nakon te scene. Odmah smo ga krenule tražiti i bome nakon više od pol sata vožnje po Kantridi naišle smo na njega pored ceste. Izašla sam iz auta, derala se na njega, jedva se suzdržala da ga ne lupim… evo još uvijek sam luda od ljutnje. Uspjela sam ga i ja uslikat.

Šaljem slike kako bi skrenula pažnju onima koji ga možda poznaju ili žive blizu da pripaze i upozore djecu da ga se klone.”, prepričala je svoje izuzetno neugodno iskustvo majka jedne mlade Riječanke.

Reagiranje prenosimo kako bi ovo upozorenje došlo do što većeg broja ljudi.

Nažalost, dolaskom toplijih vremena i boravkom većeg broja mladih na riječkim plažama, na plaže dolaze i ovakvi “likovi sumnjivih namjera”, što nam je poznato i iz rubrika crne kronike unatrag većeg broja godina.

Stoga, upozorite mlade sugrađane, i – čuvajte se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari