'NAROČITO DRSKO PONAŠANJE'

Sramotan ispad Nijemca (37) u kampu na Kvarneru: Izvrijeđao i išamarao žensku osobu (50) jer ga je opravdano upozorila

37-godišnji Nijemac je sankcioniran zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija

Rapska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim njemačkim državljaninom.

Utvrdili su kako je u nedjelju, 16. srpnja oko 20 sati u mjestu Lopar, u autokampu narušavao javni red i mir na naročito drzak način, a na štetu 50-godišnje njemačke državljanke.

“Istraživanjem je utvrđeno kako se 37-godišnjak u kampu kretao vozilom neprimjerenom brzinom pa mu je 50-godišnjakinja ukazala na neprihvatljivo ponašanje. On joj je odgovorio vrijeđajući je pogrdnim riječima ispred više osoba te je u jednom trenutku i nasrnuo na nju pa joj udario šamar po licu.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Završetkom postupanja, protiv 37-godišnjeg Nijemca je nadležnom sudu podnesen optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari