SREĆA U NESREĆI: BMW-om udario u trgovinu na Viškovu, pukom srećom izbjegnuta strašna tragedija!

Foto: facebook Dalibor Petrović

Prema pričanju očevidaca, mlađi vozač je izgubivši kontrolu nad snažnim automobilom s glavne ceste skrenuo prema trgovačkom centru, a onda svom silinom udario u pročelje zgrade umalo uletjevši u trgovinu

Sva sreća da u tih nekoliko djelića sekunde ispred trgovačkog centra nije nitko prolazio, čime su vjerojatno izbjegnute teže ozljede ili čak i ljudske žrtve. Vozač snažnog automobila prema izvješćima očevidaca također nije teže ozlijeđen, no zato su svi oni koji su se u trenucima nesreće zatekli na tome mjestu i čuli potmuli zvuk udarca lima o beton pretrpjeli veliki šok i strah pri pomisli – „što bi bilo da sam se zatekao na putu tome automobilu“!?

kiki3
Foto: facebook Kiki Antares

Točne izroke nesreće utvrdit će policija. Neki očevici tvrde kako je vozilo još na glavnoj ceti sudjelovalo u sudaru s automobilom “Opel”, a zalijetanje u prizemlje trgovačkog centra posljedica je toga događaja odnosno gubitka kontrole vozača nad vozilom. No, to je neslužbena informacija i tek po okončanju policijskog izvida znat će se točni uzroci ovog događaja.

Međuim, na društvenim mrežama već je pokrenuta rasprava – zašto se ovakve stvari uglavnom događaju mlađim vozačima koji voze automobile veće snage motora. Također, stanovnici Viškova napominju da se ovako nešto zapravo moglo i očekivati, jer mnogi vozači pretežito uskim prometnicama Viškova često voze nedozvoljenom brzinom.

U svjetlu nedavnih sličnih događaja u Zagrebu od kojih su neki imali i smrtne posljedice, možemo s olakšanjem reći da je ovdje bilo i podosta sreće u nesreći, u smislu da nema teže ozlijeđenih ili smrtno stradalih osoba.

kiki1

Na fotografiji Kikija Antaresa najbolje se vidi na kakvom je mjestu došlo do “mahnitanja” BMW-a, ispred trgovačkog centra gdje se često kreće veći broj pješaka, i pravo je (sretno) čudo da se u trenutku nesreće nitko nije našao vozilu na putu.

Ipak, incident je nova smrtno ozbiljna opomena svima, a pogotovo mladim vozačima, da uvijek voze prema propisima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari