JEZIVA PRIČA

Srpski mediji: ‘Hrvatice doživjele horor u Beogradu! Pokupio ih sa splava, zaključao u autu dok nisu popustile…’

Foto: Instagram

‘Njih je navodno prevario jedan mladić, a kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prijevoz’

Hrvatice doživjele horor u Beogradu! Pokupio ih sa splava, zaključao u autu, nije ih puštao dok nisu popustile. Piše to srpski Kurir pozivajući se na post objavljen na Instagram profilu Moj Beograd.

“Dvije djevojke iz Hrvatske su u petak navečer opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutru. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara. Kada su odbile zaključao je vrata i prijetio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije želio vratiti, izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimku kamere u ulici gdje ih je ostavio, ali se nažalost ne vidi registracija, ali možda netko može prepoznati ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji”, stoji u njihovoj objavi na što Kurir dodaje:

“Situacije u Beogradu kada se divlji taksisti iživljavaju nad našim, ali i stranim državljanima nisu rijetkost, naplaćuju im nevjerojatne cifre i vozikaju sporednim ulicama. Međutim, u posljednjem slučaju prevare, koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd, tvrdi se da su žrtve bile dvije djevojke iz Hrvatske.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Njih je navodno prevario jedan mladić, a kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimku sa sigurnosnih kamera, vozilo nema nikakve taksi oznake”, navode i ističu kako su su ‘djevojke bile praktično otete’.

“Djevojke mole da im se javi netko tko uspije prepoznati vozilo ili je eventualno imao slično iskustvo”, završava Kurir, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari