KAŽNJENA S 60 EURA

‘Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti’: Podivljala zbog reda u Hrvatskoj pošti pa se obrušila na djelatnice

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što ju je prva (26) opomenula zbog neprimjerenog ponašanja uvrijedila ju je riječima: ‘Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun’ i drugo.

Žena (55) izazvala je kaos u poštanskom uredu u Đurđevcu još u siječnju oko 13.55 zbog čega je proglašena je krivom.

Naime, mahnita gospođa narušavala je javni red i mir dok je vikala na 37-godišnjakinju iz Đurđevca i vrijeđala ju pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično.

Na takvo se ponašanje odlučila zbog toga što je smatrala da je 37-godišnjakinja iz Đurđevca u poštanskom uredu stala u red u ispred nje, javlja Danica.

Vikala je i na dvije djelatnice Hrvatske pošte (HP).

‘Častila’ ih riječima: ‘Kobila, smeće, majmun’

Nakon što ju je prva (26) opomenula zbog neprimjerenog ponašanja uvrijedila ju je riječima: ‘Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun’ i drugo.

Drugoj je djelatnici HP-a (52) na upozorenje da je potrebno popuniti obrazac odbrusila: “Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti”.

Zbog incidenta sud je 55-godišnjakinju kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira i mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka.

Presuda je nepravomoćna pa se 56-godišnjakinja može na nju žaliti, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari