PAPRENA CIFRA

Video | Šteta je ogromna! Policija se oglasila oko požara u noćnom klubu Mint. Pred kamere stao i vlasnik kluba, evo što je izjavio…

Vlasnik kluba Kristijan Babić dao je izjavu za medije oko cijelog slučaja. Kaže da je sve pokriveno s nadzornim kamerama pa se nada da će odgovore na neka pitanja dobiti upravo od njih

Noćas oko 3 sata došlo je do požara u klubu Mint u Ulici Florijana Andrašeca. Sada se oko svega oglasila i zagrebačka policija.

Još uvijek se ne zna točan razlog izbijanja požara u unutrašnjosti kluba. Mint trenutno nije radio i u njemu nije bilo osoba, ali cijeli jedan dio je u potpunosti izgorio.

Zbog požara nije došlo do ugrožavanja neke druge imovine niti sigurnosti osoba. Materijalna šteta iznosi oko 100 tisuća eura, a slijedi obavljanje očevida.

Vlasnik kluba Kristijan Babić dao je izjavu za medije oko cijelog slučaja. Kaže da je sve pokriveno s nadzornim kamerama pa se nada da će odgovore na neka pitanja dobiti upravo od njih.

“Nismo dobivali nikakve prijetnje, nismo u nikakvom sukobu ni bilo kakvoj zavadi tako da nam je ovo teško prejudicirati”, poručio je, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari