U SKOPJU

Stigla presuda za smrt hrvatskog rukometaša u Skopju: Zatvorske kazne od 18 i 16 godina!

Klementina Lefkovska i nesretni Denis Tot (Foto: Screenshot - društvene mreže=

Georgievski je udario Denisa Tota te je ovaj pao na tlo i udario glavom o betonsku podlogu. Osumnjičeni su ga nastavili tući, među njima Levkovska koja je nogom udarala bespomoćnog i nepomičnog Tota. Sve se dogodilo ispred noćnog kluba iza 3:30 sati

U Skopju su danas izreli kazne optuženima za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota ispred noćnog kluba u Skopju.

Prvooptuženi Angelo Georgievski dobio je 18 godina zatvora, koliko je dobila i drugooptužena Klementina Lefkovska. Trećeoptuženi Andrej Kostovski osuđen je na 16 godina zatvora.

Podsjetimo, rukometaš Tot je u noći sa 6. na 7. travanj u noćnom klubu Privilege vidio Kostovskog, kojega je otprije poznavao. Naime, Tot je tada bio član Rukometnog kluba Butel iz Skoplja te je živio u hotelu Marriott u istome gradu. Kostovski je u tom hotelu radio kao barmen.

Georgievski, Levkovska i Kostovski bili su u klubu u istom društvu, a Tot u Privilege nije došao s njima. On im se pridružio nakon što je u klubu vidio Kostovskog. Rukometaš ih je počastio pićem te su u četvrtak, 7. travnja, oko 3:30 sati izašli iz kluba. Tot je s njih troje htio ući u taksi.

Kako je ranije pisao Jutarnji list, Tot se u jednom trenutku obratio Levkovskoj, što je dovelo do toga da ga je Georgievski udario. Tot je pao na tlo i udario glavom o betonsku podlogu. Osumnjičeni su ga nastavili tući dok je bio na tlu. Na jednoj od video snimaka incidenta može se vidjeti kako Levkovska nogom udara bespomoćnog i nepomičnog Tota.

Hrvatski rukometaš je od silnih udaraca umro, prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari