STRAVIČAN ZLOČIN

Galerija | Stižu detalji krvavog sukoba na Škurinjama: 38-godišnjak i prije bio agresivan prema 44-godišnjaku s kojim je živio više od godinu dana

Policija je danas u jutarnjim satima zaprimila dojavu o dvije ozlijeđene osobe u stambenom objektu na području Škurinja u Rijeci. Riječ je o dvojici hrvatskih državljana u dobi od 44 i 38 godina.

Na mjestu događaja policija je obavila očevid. Prema dosad utvrđenom, tijekom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca nožem je nanio više ozljeda drugome, a potom je ozlijedio sebe. Zbog zadobivenih ozljeda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gdje su naknadno preminuli.

Sva prikupljena saznanja o ovom događaju policija će dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, zločin se dogodio u sobi koja je 44-godišnjem pokojnom muškarcu dodijeljena kao korisniku nužnog smještaja. 38-godišnjak je zadnjih više od godinu dana živio s njim kao njegov životni partner i navodno je i ranije znao biti agresivan i nasilan prema 44-godišnjaku, piše Index.hr.

Susjedi su jutros vidjeli izranjavane muškarce i pozvali hitnu i policiju, a ispred smještaja su ostali krvavi tragovi i deseci krvavih maramica i gaza.

Riječ je o paru od kojih, po riječima susjeda koji su razgovarali s 24sata, stariji muškarac bio miran i povučen, dok je drugi bio agresivan ovisnik koji je često radio probleme i verbalno i fizički napadao susjede.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari