POHOD U ZAGREBU

ŠTO JOJ BI?! Djevojka pod okriljem noći čupala brisače, lomila retrovizore. Oštetila je 8 automobila

Ilustracija

Policajci su opazili djevojku kada se počela udaljavati s mjesta događaja

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje osam kaznenih djela “Oštećenje tuđe stvari” na štetu više osoba i jednog trgovačkog društva.

Naime, 22-godišnjakinja je sinoć u noćnim satima na križanju Labinske i Fallerovog šetališta oštetila retrovizore, prednje prisače, stražnje brisače, a potom i rukama i nogama udarala po suvozaečvim vratima i udubila lim te ga ogrebala. Nastradali su i retrovizori na suvozačevim vratima. Nije se ni tu zaustavila već je brisačima udarala po posljednjem vozilu i udubila mu lim te ogrebala lak, izvijestila je PU zagrebačka.

Tako je 22-godišnjakinja oštetila osam vozila, a onda se počela udaljavati s mjesta događaja gdje su je uočili policajci koji su je priveli. Mlada djevojka vlasnicima automobila prouzročila je materijalnu štetu od gotovo 13 tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari