STRADAO SIN GORANA IVANIŠEVIĆA Arbulić o nesreći: ‘U šoku smo. Prošao je kroz čisto crveno’

Dječak je u Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja od teških ozljeda

Vlaho Arbulić otkrio je detalje prometne nesreće u Zagrebu u kojoj je stradao sin njegove djevojke Tanje Dragović i proslavljenog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića. (OVDJE)

“U šoku smo i samo smo fokusirani na to da se mali što prije oporavi i bude dobro. Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no liječnici su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu”, potreseno je rekao mladi glazbenik Vlaho Arbulić za Slobodnu Dalmaciju. 12-godišnji dječak nalazi se u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja.

“U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram se zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo vani. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening.

Vozio sam “zelenim valom” i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanul u mislima i njegov oporavak”, rekao je Arbulić.

Kazao je i kako Goran Ivanišević trenutno nije u Hrvatskoj, ali će se uskoro vratiti kako bi bio uz sina.

Podsjetimo, u srijedu oko 16 sati došlo je do sudara dva vozila u centru Zagreba, a od siline naleta jedan od automobila zabio se u fasadu na uglu Ulica Baruna Trenka i Gajeve.
Vijesti.hr
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari