Daruvarac izazvao nesreću! Prebrzo vozio, nije koristio pojas i odbio alkotest i test na drogu!

Darko Kovačević Daruvarac bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

Darko Kovačević Daruvarac zaradio je optužni prijedlog zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog prometne nesreće koja se danas oko 4.30 sati dogodila u mjestu Zapužane pokraj Benkovca, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

“Nakon završetka kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Benkovac, 32-godišnjak će uz Optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Naime, sumnjiči ga se za prekršaje: izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, odbijanje podvrgavanja alkotestiranju, odbijanje podvrgavanja testiranju na opojne droge i nekorištenja sigurnosnog pojasa”, stoji u priopćenju Policijske uprave zadarske.

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac, koji na slobodi čeka pravomoćnost presude od pet godina zatvora za brutalno premlaćivanje 18-godišnje L.G., ozlijeđen je noćas u prometnoj nesreći na cesti u mjestu Zapužane pokraj Benkovca.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Iz još neutvrđenih razloga Audi zadarskih oznaka, a policija tvrdi da je njime upravljao Daruvarac, oko 4.30 sati sletio je s ceste i udario u zaštitnu metalnu ogradu. S njim je u autu bio i 27-godišnjak.
I.Kri
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Povezani VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari