DELIKVENT

Strah i trepet Delnica je iza rešetaka! Mladić (22) se tukao i krao pa čak noću ulazio u hotelske sobe plašeći goste

Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Zbog osnovane sumnje u počinjenje dviju prijetnji, oštećenje tuđe stvari, teške krađe provaljivanjem, kao i narušavanje nepovredivosti doma ili poslovnog prostora, 22-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske postaje Delnice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Riječ je o osumnjičeniku koji je 31. listopada 2021. na području Delnica ispred ugostiteljsko-hoteljijerskog objekta, tijekom verbalnog i fizičkog sukoba, dvojici hrvatskih državljana uputio ozbiljne prijetnje opasne po život. Također je u navedenom objektu s još dvojicom počinitelja oštetio dio inventara, a i iz njega otuđio nekoliko boca alkoholnih pića pa je tako delničku tvrtku materijalno oštetio za oko 7100 kuna.

Kriminalističkim istraživanjem je k tome utvrđeno kako je navedenog dana u noćnim satima provalio i ulazio u hotelske sobe spomenutog objekta te neovlaštenim ulaskom uznemirio i uplašio goste koji su u njima boravili.

Osumnjičenik je prethodnih pet mjeseci bio nedostupan policiji, ali je prije par dana prema raspisanoj potrazi pronađen na području Zagrebačke županije gdje je i uhićen te priveden na kriminalističku obradu u PP Delnice.

Po završetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje pet kaznenih djela-dvije prijetnje, oštećenje tuđe stvari, teške krađe provaljivanjem, kao i narušavanje nepovredivosti doma ili poslovnog prostora, 22-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari