HOROR U BRODU NA KUPI

STRAHOTA NA MOSTU! Vozilom odbacio pješaka u rijeku i pobjegao! Pješak preminuo u riječkoj bolnici

Foto: Riportal

Vozač koji je napustio mjesto prometne nesreće pronađen je iste večeri i nad njim policija provodi kriminalističko istraživanje

Jučer, 1. srpnja oko 18.15 sati na području Broda na Kupi dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je stradalo dvoje hrvatskih državljana, od kojih jedan smrtno.

Prema dosad utvrđenom vozač osobnog vozila delničkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Slovenije u smjeru Broda na Kupi, na mostu iznad rijeke Kupe vozilom je oborio dvoje pješaka te bez zaustavljanja napustio mjesto prometne nesreće.

“Uslijed udara 52-godišnji pješak je odbačen preko ograde mosta u korito Kupe oko 6,5 metara ispod razine kolnika, dok je oborena 53-godišnja pješakinja ostala na nogostupu mostu. Ozlijeđeni pješaci su radi pružanja liječničke pomoći prevezeni u KBC Rijeka, gdje je 52-godišnjak i preminuo.

Vozač, koji je napustio mjesto prometne nesreće udaljivši se u smjeru Delnica, nešto prije 19 sati priveden je u službene prostorije radi daljnjeg postupanja policije. Također, pronađeno je i vozilo kojim je upravljao.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu kojim je izmjerena koncentracija alkohola od 2,11 g/kg.

Sinoć oko 23 sata u suradnji policije i zamjenice županijskog državnog odvjetnika završen je očevid na mjestu prometne nesreće u Brodu na Kupi, kao i na vozilu kojim je upravljao 53-godišnjak i koje je privremeno oduzeto, a pronađeno je na delničkom području.

Kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim vozačem zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu je u tijeku te će po završetku biti predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari