KRAJ DRAME

Uhićen muškarac koji je ubio 45-godišnju ženu, u sumanutom pohodu ranio četiri osobe: ‘Bio je uvjeren da ga susjedi truju’

Photo: Edina Zuko/PIXSELL

U potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično, objavila je policija

U subotu navečer se u Ulici Capraške poljane u sisačkom naselju Kanak dogodio zločin. Muškarac je pucao iz vatrenog oružja i zapalio tri objekta. Zasad je potvrđeno da je jedna osoba ubijena.  Večernji piše da je pucao iz kalašnjikova.

Neki su teško ranjeni

Također se doznaje da je osam osoba hospitalizirano, neki s prostrijelnim ranama, a jedna osoba je dovezena jer je u trenutku pucnjave bila u kući na respiratoru, a onda je nestalo struje. Među hospitaliziranima nema djece.

Pogledajte video:

Napadač se nakon zločina dao u bijeg, no policija je nešto iza 1 sat objavila da je uhićen.

“Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje”, stoji u objavi PU sisačko-moslavačke.

“U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene. Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac.

Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene. U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično”, objavila je policija.

Novinari na terenu imaju i informaciju da je policija tragala za osumnjičenim zločincem i pomoću dronova s termovizijskim kamerama.

Pogledajte video:

Susjedi su za Jutarnji kazali kako je napadač od ranije imao psihičkih problema te je optuživao susjede da ga truju. Živi sam u trošnoj kući, nema ženu niti djecu, a mještani tvrde da nije siromašan već ‘ima novaca jer je prodao neku zemlju‘.

Policija traga za napadačem

“Danas oko 20.10 sati u Ulici Capraške Poljane u Sisku, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala. U ovom trenutku policija traga za počiniteljem i provodi se kriminalističko istraživanje. U tijeku je i gašenje požara na tri objekta koji je povezan s ovim događajem”, priopćila je nakon krvoprilića Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Naselje je bilo blokirano, a na terenu su sve raspoložive policijske snage.

“Istina je da imamo intervenciju i da su vatrogasne snage na terenu”, kratko su potvrdili za Danas.hr  iz Javne vatrogasne postrojbe. Više od toga nisu mogli reći.

Inače, mjesto događaja nalazi se u neposrednoj blizini rafinerije i Željezare. Neslužbeno, riječ je o romskom naselju, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari