ŽIVOTINJI NIJE BILO SPASA

Strašan sudar divljači i osobnog vozila na Kozali!

Incident se dogodio danas poslijepodne na području Kozale, ispod ulice Drenovski put

Ogroman šok pretrpio je vozač osobnog vozila danas poslijepodne na području Kozale. Ispred njegovog vozila u jednom djeliću sekunde je istrčala velika životinja! Sudar je bio neizbježan.

O kako se silovitom srazu životinje i automobila radilo dokazuje i velika šteta na vozilu kojem je prednji dio prilično uništen.

Vozač automobila je prema prvim informacijama s terena prošao bez ozljeda, no životinja je neko vrijeme polomljenih nogu ležala na kolniku što je bio iznimno potresan prizor za sve ljubitelje prirode i životinjskog svijeta. Na mjesto nesreće ubrzo su došli i djelatnici Veterinarske stanice Rijeka no nisu mogli učiniti ništa drugo do eutanazirati životinju, potvrdili su Riportalu te otkrili kako je riječ o mužjaku odnosno srndaću.

Na mjesto nesreće stigli su i policijski službenici koji su napravili očevid te će se po objavi policijskog izvješća znati sve o točnim uzrocima i svim okolnostima događaja. A prema tome ravnat će se i osiguravajuća društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari