POLICIJA OBJAVILA DETALJE

STRAŠNA NESREĆA Auto se kod Gračaca prevrnuo u zraku pa pao na drugi automobil, vozač preminuo

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 57-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom Audi zagrebačkih registarskih oznaka, iz smjera Udbine u smjeru Gračaca i uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom, prešao preko suprotnog kolničkog traka te prednjim dijelom vozila udario u kameni usjek

Policija je izvijestila o detaljima prometne nesreće koja je dogodila jučer u 15.05 sati na državnoj cesti D-1 kod Bruvna na području Općine Gračac

Kako navode u priopćenju, prema sadašnjim saznanjima sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 57-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom Audi zagrebačkih registarskih oznaka, iz smjera Udbine u smjeru Gračaca i uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom, prešao preko suprotnog kolničkog traka te prednjim dijelom vozila udario u kameni usjek.

Prevrnuo se u zraku

Tom je prilikom došlo do rotiranja vozila i udara zadnjeg dijela vozila u kameni usjek, a potom i do prevrtanja vozila u zraku.

Nakon prevrtanja, vozilo je krovnim dijelom palo na prednji desni dio osobnog automobila Volkswagen njemačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera i s kojim je upravljao 51-godišnji hrvatski državljanin.

Putnice zadobile lakše tjelesne ozlijede

Vozač Audija smrtno je stradao, a dvije putnice iz osobnog vozila Volkswagen, 46-godišnjakinja i maloljetnica, kolima Hitne medicinske pomoći prevezene su u Opću bolnicu Gospić radi pružanja liječničke pomoći zbog lakših tjelesnih ozljeda.

Promet je tim dijelom ceste bio privremeno zatvoren radi obavljanja očevida, a županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje obdukcije. Iz policije kažu da policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari