STRAŠNA NESREĆA IZMEĐU JABLANICE I MOSTARA: Studenti iz Hrvatske “škodom fabiom” sletjeli u Neretvu, poginule dvije djevojke i dva mladića

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 10 sati na magistralnoj cesti kod mosta Bijela između Jablanice i Mostara.

Automobil “škoda fabia” hrvatskih registarskih oznaka oznaka, u kojemu je bilo pet osoba, sletio je u rijeku Neretvu, javlja Večernji BiH.

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić potvrdio je kako je riječ o “škodi fabia” vinkovačkih registarskih oznaka, koje je prednjim dijelom udarlo u brdo, a potom završilo u Neretvi. Nesreći je svjedočio vozač koji je u tome trenutku naišao iz suprotnog smjera i odmah obavijestio policiju. Prema još uvijek prvim informacijama, jedna je osoba uspjela isplivati, dok ih je u vozilu ostalo četvero, dvije djevojke i dva mladića. Na žalost, za njih nije bilo spasa. Automobil su locirali ribari sonarom na 13 metara dubine. Spasio se 21-godišnji mladić i izvan je životne opasnosti.

Riječ je o studentima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koji su krenuli u Hrvatsku, kući na blagdane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari