U SISKU

Strašna tragedija! Trogodišnji dječak preminuo u bolnici; Dovezen bez svijesti i bez pulsa

Photo: Ilustracija, Nikola Cutuk/PIXSELL

Strašna tragedija dogodila se u srijedu navečer kada je na Hitni prijam sisačke bolnice dovezen trogodišnji dječak koji je preminuo.

Kako doznaje RTL.hr, dječak je unatoč naporima liječnika, preminuo. Prema prvim neslužbenim informacijama kojima raspolažemo, dijete je bilo s ocem u kući u Petrinji dok su majka i sestra bile u crkvi.

Dječak je navodno izlazio iz krevetića pri čemu je pao, no točne okolnosti tragedije koja je dovela do smrtnog ishoda djeteta, tek se trebaju službeno utvrditi.

Poslali smo upite Općoj bolnici u Sisku i policiji.

Ravnatelj bolnice mr.sc. Tomislav Dujmenović nam je odgovorio na upit i njegov odgovor prenosimo u cijelosti:

“Sinoć  u 19.48 sati u OHBP  OB ‘dr. Ivo Pedišić’ u Sisku dovezeno je djete J.A . rođeno 2018 g.  bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja.

I nakon provedene reanimacije djete je umrlo  u 21.03 min 

Dijete je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika”.

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj su nam kazali:

“Možemo potvrditi da je policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisku o smrti djeteta (2018.) bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog događaja.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari