KAZNENO PRIJAVLJEN

VIŠKOVO Otkriven razbojnik (60) koji je u siječnju na ulici napao muškarca (34) i oteo mu novac, mobitel i druge vrijednosti

Foto: Pixsell, Viskovo

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 60-godišnjak ,21. siječnja, u Viškovu fizički napao i lakše ozlijedio 34-godišnjeg hrvatskog državljanina te mu pri tome otuđio torbicu s novcima, mobitelom i drugim predmetima

Nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja koje su proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, otkriven je počinitelj kaznenog djela razbojništva iz siječnja ove godine.

Kako su izvijestili iz PU Primorsko-goranske, riječ je o 60-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je 21. siječnja u jutarnjim satima na ulici na području Viškova fizički napao i lakše ozlijedio 34-godišnjeg hrvatskog državljanina te mu pri tome otuđio torbicu s novcima, mobitelom i drugim predmetima. Materijalna šteta se cijeni na najmanje dvije tisuće kune. Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćeni vlasniku.

Po završetku istraživanja, 60-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen za navedeno kazneno djelo razbojništva mjerodavnom državnom odvjetništvu.

A.C.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari