KAO U HOROR FILMU

Strava na bazenu: Piton dug 3 metra ugrizao dječaka (5) i odvukao ga pod vodu

Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dječaka oko kojeg se čvrsto omotala zmija iz bazena je izvukao djed dok se otac borio s pitonom da ga odmota

Petogodišnjeg dječaka u Australiji piton od tri metra ugrizao je i odvukao u bazen, no srećom sve su na vrijeme vidjeli njegov otac i djed koji su ga spasili iz smrtonosnog zagrljaja gigantske zmije.

Beau Blake je uživao u kupanju kod kuće u Byron Bayu u Novom Južnom Walesu kada ga je udav od tri metra napao i odvukao u bazen. Dječaka oko kojeg se čvrsto omotala zmija iz bazena je izvukao djed dok se otac borio s pitonom da ga odmota, piše BBC.

Beau se srećom izvukao samo s manjim ozljedama.

“Jednom kada smo očistili krv i rekli mu da neće umrijeti jer to nije bila otrovna zmija… zapravo je bio prilično dobar”, rekao je njegov otac Ben za radio stanicu 3AW u Melbourneu u petak o incidentu koji dogodilo dan ranije.

“Beau je samo hodao oko ruba bazena… i vjerujem da je piton samo čekao da dođe žrtva… a Beau je to bio. Vidio sam veliku crnu sjenu kako izlazi iz grma i prije nego što su pali u bazen, već je zmija bila potpuno omotana oko njegove noge,” ispričao je djed.

Pitona su pustili natrag u prirodu i zaključili: “To je život u Australiji.”, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari