POLICIJA TRAŽI OČEVICE

STRAVA Pijani mladi Riječanin (21) pregazio čovjeka koji je ležao na kolniku, identitet pješaka nepoznat!

Ilustracija (osoba na fotografiji nije povezana s opisanim događajem). Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pješak je preminuo u bolnici od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Policija poziva očevice prometne nesreće u ulici Franje Račkog u Rijeci da se jave u Postaju prometne policije Rijeka na broj telefona: 051/430-655 ili na e-mail: pprp.rijeka@mup.hr

Jučer se u Rijeci, oko 4.15 sati, dogodila prometna nesreća u kojoj je stradao pješak.

Riječ je o ,za sada, nepoznatoj muškoj osobi koju je dok je ležao na kolniku udarilo osobno vozilo marke Fiat, riječkih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

Zbog zadobivenih teških ozljeda, pješak je prevezen u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, nažalost, preminuo.

“Očevidom je utvrđeno da 21-godišnji hrvatski državljanin, krećući se pod utjecajem alkohola osobnim vozilom u ulici Franje Račkog, nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te je naletio na pješaka koji se nalazio na kolniku kod kbr. 70 u ležećem položaju te ga pregazio.

Vozač je uhićen i priveden u policijske prostorije gdje mu je provedenim alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,20 promila.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, 21-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Budući da preminuli pješak kod sebe nije imao nikakvih dokumenata, još nije utvrđen njegov identitet.

Policija stoga poziva očevice ove nesreće da se jave u Postaju prometne policije Rijeka na broj telefona: 051/430-655 ili na e-mail: pprp.rijeka@mup.hr kako bi se s novim informacijama utvrdio identitet preminule osobe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari