Strava u Karlovcu: Monstrum dva puta prijetio djevojčici i silovao ju u napuštenoj kući. Zatrudnjela je!

Foto: Pixsell

Prijeti mu od 3 do 12, odnosno 15 godina zatvora, ovisno o tome kako će njegovo djelo tužiteljstvo okarakterizirati

Županijski sud u Karlovcu donio je rješenje o provođenju istrage protiv muškarca kojega tereti da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Muškarac je ispitan te je priznao počinjenje kaznenog djela, no branio se da je mislio da žrtva ima više od 15 godina. S obzirom na priznanje, kaže on u žalbi prema Županijskom sudu u Karlovcu, smatra da ‘nije potrebno provoditi istragu i prikupljati daljnje dokaze i podatke, osobito one koji nisu sporni’, piše KAportal.

Stavlja mu se na teret da je u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona naveo dijete u napuštenu kuću te joj zaprijetio ali i izvršio spolni odnos. Nekoliko tjedana kasnije je na istom mjestu i na isti način po drugi put imao spolni odnošaj, nakon čega je djevojčica ostala trudna.

‘U zakonu je određeno da će se u istrazi prikupiti dokazi i podaci potrebni da bi se moglo odlučiti hoće li se podignuti optužnica ili obustaviti postupak, pa je pozivanje osumnjičenika na moguće daljnje traumatiziranje žrtve i njezine uže obitelji potpuno neosnovano s obzirom na primarni cilj istrage’ obrazložio je sud, odbacujući osumnjičenikovu žalbu.

Prijeti mu od 3 do 12, odnosno 15 godina zatvora, ovisno o tome kako će njegovo djelo tužiteljstvo okarakterizirati, a sve pod uvjetom da u sudskom postupku za to bude i osuđen.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari