MIHAČEVA DRAGA

STRAVA U RIJECI Susjeda otkrila detalje ubojstva: ‘Sav krvav pitao partnera kojeg je izbo – Ljubavi, što je bilo?!’

Satima nakon ubojstva i samoubojstva tragovi krvavog sukoba nisu očišćeni. U skromnom ulazu sa šestero stanara dogodio se užas.

Rano jutros sukobila su se dvojica muškaraca, životnih partnera u sobici gradskog nužnog smještaja u Rijeci. Mlađi je izbo starijega pa sebe, a od posljedica su obojica preminula u bolnici.

Satima nakon ubojstva i samoubojstva tragovi krvavog sukoba nisu očišćeni. U skromnom ulazu sa šestero stanara dogodio se užas. Jedna žena koja tu živi, u šoku otkriva detalje, piše Danas.hr.

“Čuo se neki čudan zvuk. Ja pitam muže što se to čuje, a to je vani, a onda sam čula mrmljanje po hodniku. Izađem iz sobe i vidim tog drugog, Damira gdje stoji ispred vrata i kaplje mu krv iz ruke po podu i krenuo je prema meni. Rekoh nemoj mi krv nositi po cijelom hodniku…”, ispričala je Elizabeta Kutin iz Rijeke.

Kaže, imao je problema s alkoholom i drogom, ali nije ni sanjala da je taj 38-osmogodišnjak s kojega je kapala krv izbo 44-godišnjeg životnog partnera s kojim je vezu ozakonio. A, potom i sebe. Živjeli su u 16 kvadrata sobice nužnog smještaja, stariji potlačen i u strahu od mlađega koji je bio neugodan i prema susjedima, a navodno i prema prethodnom partneru.

“Ovo je bilo zlo Božje! Zvala sam susjeda, molim te zovi policiju, odi vidjet! Hodnik nam je pun krvi”, kaže Elizabeta.

Riječ je o objektu Grada Rijeke u Mihačevoj Dragi, u kojem korisnici imaju pravo na jednu sobu, dok su kuhinja i kupaonica sustanara zajedničke.

Voditeljica nužnog smještaja Grada Rijeke Nevenka Kovačević kaže: “Strašno, jedna od korisnica me je zvala da je došlo do svađe i da je čula neke vriskove. Otvorila je vrata i već je bilo krvi tako da sam se istog trena spremila i došla. U međuvremenu je došla policija i hitna pomoć.”

Stariji izbodeni muškarac uspio je, iz sobe preko otpuzati pred ulaz u zgradu, a mlađi, koji ga je unakazio, to je promatrao sjedeći na podu u hodniku.

“Imao je toliki rez na prsima da je tri prsta stavio unutra! A što je on rekao kad je vidio Anđelka da je ispuzao van? Ljubavi, što se desilo?”, ispričala je Elizabeta.

Hitna ih je odvezla u riječki KBC u kojemu su obojica preminula. Susjedi kažu u naselju po sobama ima svega pa im ovo i nije iznenađenje.

U socijalizaciji korisnika nužnog smještaja pomaže riječka udruga koja zna detalje svake teške sudbine.

“U nužnom smještaju Grada Rijeke svašta vidite, što ako živite, koliko toliko normalno, ne doživite u životu, al ovo je nekoliko razina više i teže, tragedija apsolutno! Jer kažem, Anđelko je bio jedan nevjerojatno dobar dečko, i imao je nesretan život i evo tako je i završio!”, rekao je Marko Mušković, djelatnik Udruge Terra.

Susjedi kažu da je danas trebao ići u posjet majci na Krk, ali ljubomorni ga partner ni inače nije puštao nigdje. Nikada se neće saznati je li to bio okidač za tragediju, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari