NEZAPAMĆENA STRAVA U BEOGRADU

STRAVA U SRBIJI Učenik 7. razreda upao naoružan u školu i počeo pucati: Ubio zaštitara, puno je ranjene djece

Policija je izvjestila kako sumnja da je učenik uzeo pištolj od oca

U Beogradu oko 8 sati ujutro se dogodio stravičan napad. U Osnovnu školu Vladislav Ribnikar na Vračaru, jedan od učenika sedmog razreda došao je naoružan u školu i pucao, javljaju srpski mediji.

Ubijen je čuvar, a ozlijeđena je nastavnica i troje učenika, prve su informacije. Naoružani učenik je uhićen, a ispred škole nalazi se policija i tri ekipe Hitne pomoći.

Policija je izvjestila kako sumnja da je učenik uzeo pištolj od oca, prenosi Net.hr.

Na terenu su brojni policajci, forenzičke ekipe, pravosudni dužnosnici, a očevici tvrde da je interveniralo osam liječničkih ekipa hitne pomoći.

Sva ranjena djeca prevezna su u bolnicu, a jedno je u teškom stanju, javlja Tanjug.

Neslužbeno se doznaje da je učenik pucao iz očevog pištolja, motivi su zasad nepoznati.

“Nepomično su ležale na podu, ništa ne znamo, jako smo se uplašili”, rekle su za Kurir kroz suze prijateljice dviju upucanih djevojčica. Majka jedne od učenica kazala je kako se nadaju da će svi biti dobro i da će dati sve od sebe da djeca prebrode traumu.

‘Dobio jedinicu pa poludio’

“Dobio je jedinicu iz povijesti i tada je poludio. Upucao je profesoricu iz povijesti u kabinetu, a onda i učenike. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber”, rekli su učenici Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”.

Naoružani učenik je u školu navodno došao s pet punih šaržera za pištolj.

Srpski mediji javljaju kako je ubojica 14-godišnji K.K., učenik škole “Vladislav Ribnikar”, koji je sudjelovao na mnogim školskim natjecanjima, posebno iz matematike i povijesti.

Na terenu su brojni policajci, forenzičke ekipe, pravosudni dužnosnici, a očevici tvrde da je interveniralo osam liječničkih ekipa hitne pomoći.

Djecu su iz škole izvodili razred po razred, a i sat vremena nakon napada su neke učiteljice sa svojim učenicima bili zaključani u učionicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari