KOD VINKOVACA

STRAVIČNA NESREĆA Poginula 2 mladića, BMW-om udarili u drvo? ‘ Samo 15 minuta prije tragedije bili smo skupa u kafiću’

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Nesreća se dogodila svega stotinu metara od posljednje kuće u Komletincima

“Znam dečka koji je vozio auto, bio je jako dobar čovjek. Nikad nije divljao autom i vozio ludo, ne znam što se dogodilo… 15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću. Čovjek je bio jako dobar, evo koga god da pitate u selu znat će ga samo po dobrom. Prije je vozio Fiata, a BMW je tek kupio prije mjesec dana. Znam ga samo po dobrome”, rekao je mladić koji poznaje poginulog vozača za 24 sata

Nesreća se dogodila svega stotinu metara od posljednje kuće u Komletincima. Nekoliko sugovornika je kazalo kako je mladić planirao odvesti prijatelja u Donje Novo Selo kući te se prilikom izlaska iz Komletinaca BMW-om zabio u stablo.

U Komletincima se u petak slavio kirvaj, kafići su bili puni, veselje i zabava na sve strane. Sve dok se nije dogodila tragedija koja je zavila selo u crno.

Podsjetimo, policija je o stravičnom sudaru na cesti Komletinci – Nijemci dojavu dobila oko 19.41 sat u petak.

“Dvije osobe smrtno stradale. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, hitna medicinska pomoć i vatrogasci. Od 20.05 sati za promet je zatvorena ta dionica županijske ceste priopćili su sinoć iz PU vukovarsko srijemske.

Što je točan uzrok ove teške prometne nesreće u kojoj su izgubljena dva mlada života, bit će poznato tek po završetku očevida, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari