POLICIJA NASTAVLJA KRIM-ISTRAŽIVANJE

Velika materijalna šteta: Gorjela obiteljska kuća u Gerovu, policija isključila tehnički uzrok požara

Ilustracija: Fotografija ne prikazuje događaj opisan u tekstu. Photo: Borna Jaksic/PIXSELL/ Ilustracija

Požar je izbio u gospodarskom objektu pa se plamen proširio i na krovište obiteljske kuće koje je većim dijelom izgorjelo, kao i potkrovlje kuće

Dovršen je očevid požara koji je u noći 7. prosinca izbio na gospodarskom objektu uz obiteljsku kuću na području Gerova. U požaru nema ozlijeđenih osoba, a požar su ugasili pripadnici DVD-a Čabar.

Provedenim očevidom u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora isključen je tehnički uzrok nastanka požara.

Požar je izbio na gospodarskom objektu (drvarnica) koji se naslanja na obiteljsku kuću u vlasništvu 58-godišnjeg hrvatskog državljanina. Otvoreni plamen se potom proširio i na krovište obiteljske kuće koje je uslijed požara većim dijelom izgorjelo, kao i potkrovlje kuće.

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na oko 80. 000 eura, a točan iznos štete bit će utvrđen naknadno.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti izbijanja ovog požara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari