U TIJEKU JE OČEVID

Stravična prometna nesreća kod Veprinca: U frontalnom sudaru dvaju vozila više osoba teško ozlijeđeno!

Foto: Čitatelj

Zbog prometne nesreće na Istarskom ipsilonu (A8) kod čvora Veprinac vozila se propuštaju naizmjence, uz regulaciju prometne policije

Danas rano poslijepodne, oko 13.40 sati, na cesti prema tunelu Učka dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala, prema prvim informacijama s terena, tri osobna vozila.

U frontalnom sudaru dvaju vozila više osoba je teško ozlijeđeno.

Foto: Čitatelj Riportala

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi uključujući vatrogasce JVP Opatija koji su pomagali u izvlačenju ozlijeđenih iz smrskanih automobila i saniranju stanja na prometnici.

Policija je potvrdila da je vozač bijelog Jeepa ukrajinskih tablica u jednom trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika (svjedoci s terena kažu – vjerojatno je zaspao u vožnji). Tu se sudario s teretnim vozilom srpskih registarskih oznaka a to vozilo je udarilo u osobno vozilo pulskih registarskih oznaka.

U nesreći su ozlijeđene ukupno tri osobe koje su prevezene na hitni trakt KBC-a Rijeka. Promet je oko sat vremena bio u potpunosti zatvoren, potom su vozila propuštana naizmjence jednom kolničkim trakom.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid. Po objavi njihova izvješća znat će se više o točnim uzrocima i svim okolnostima ove teške prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari